Sin valoraciones Ascenció al Puigmal 30/06/13 (Ressenya)

Ascenció al Puigmal 30/06/13 (Ressenya)

Aquest diumenge els de l’Escapa vem tornar a fer una de les clàssiques, l’ascensió al Puigmal des de Planoles, el dia va ser espectacular, 18 bikers vem trobar-nos a Planoles per encarar l’ascenció passant per Dòrria, la Creu de Meians, on vem fer la ritual parada per esmorzar, després les dures rampes fins el Pla de les Salines i d’allà cap al Pas dels Lladres.

Ascenció al Puigmal 30/06/13 (Ressenya)

Ja aquí el cim és molt proper, voltegem la Tossa del Pas dels Lladres, on arriba el telecadira de l’estació d’esquí del Puigmal, carenegem una mica fins arribar a un collet on ja és obligat carregar-nos les bicis a coll si volem fer cim. Són gairebé 300 metres de desnivell molt drets i arribar fins aquí ja és una bona recompensa així que amb les cames traient fum alguns s’esperen en aquest punt. Fins dalt a la creu hi arribem 13, hem fet el cim!

 Ascenció al Puigmal 30/06/13 (Ressenya)

Incidències mecàniques les mínimes, dues punxades dels Francis perquè no fos dit, alguns frens fent la guitza a la baixada, i un pedal amb ganes de gresca, però tot i així tothom va poder gaudir i patir de la ruta, que, tot i ser curta, és molt exigent, els 2000 metres de desnivell en 25 kms se’n encarreguen prou.

Ascenció al Puigmal 30/06/13 (Ressenya)

El temps collonut, un dia de sol radiant, només una mica de vent fresquet que va fer la pujada més portadora, llàstima que al Pas dels Lladres bufava amb una mica massa d’insistència i ganes però res que no es pugui solucionar amb els maniguets i un paravent i baixant ens vem creuar amb la boira que ella pujava quan nosaltres baixàvem, ens va fer companyia un tramet i ens va deixar acabar de gaudir de la baixada fins el Refugi del Corral Blanc on la majoria vem anar baixant pel GR fins el càmping de Planoles i d’allà ja cap als cotxes amb la gana feta de sobres, així que ho vem rematar amb un dinar a la Corba.

 Ascenció al Puigmal 30/06/13 (Ressenya)

Una molt bona sortida de pur BTT! Us esperem a la propera 🙂

Aquí torbareu totes les fotos de la sortida.

Per qui vulgui anar a fer aquesta ruta que val molt la pena aquí teniu el track

Valoración de la Información

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *