Sin valoraciones Ascensió a la Torreta del Cadí, 2.562m – REPTE CIMMS

Ascensió a la Torreta del Cadí, 2.562m - REPTE CIMMS

Per fer l’última sortida del REPTE CIMMS amb el club hem triat la Torreta del Cadí, ja sabeu que podeu seguir fent-ne pel vostres compte fins el 31 d’octubre.

La idea és fer el track proposat pel Xavi de BTT Catalonia.  Ells ens explica així la ruta:

“Aquesta és un altre de les gran excursions en busca dels 100 cims i dels ciclables més alts de Catalunya. Al cap de la Fesa (2.382 m) s’arriba ciclant però per arribar a la torreta del Cadí (2.562 m), un dels 100 cims emblemàtics, ho hem de fer a peu malgrat hi ha trams ciclables. Sortim d’Adraén (font a la carretera) baixem per la carretera fins trobar una pista clara i abalisada com a ruta del centre btt de la Seu d’Urgell, en bon estat i que puja amablement fins el Prat major (2.040 m). Seguim pujant fent llaçades però la pista és molt més pedregosa fins el Cap de la Fesa a on s’acaba la pista. Seguim les balises del PR -C-122 fins la Torreta del Cadí. Tornem pel mateix camí i al Prat major ens desviem per anar a l’arrodonit cim d’El Goleró (2.044 m) amb la seva curiosa forma arrodonida. Tornem a la pista principal però poc després de la bassa trenquem a la dreta per enllaçar amb la pista de Sant Salvador, que si la seguim cap a vall a l’esquerra, ens portarà a Adraén sense tenir que remuntar per la carretera. Observacions: És curiós veure la construcció de ferro per ferrar els bous i les vaques que hi ha a Adraén.”

Aquí trobareu el track: https://blog.biciescapa.com/repte-cimms/

A Adraén no hi ha restaurants, és un poble molt petit, així que quan arribem als cotxes podem mirar d’anar a dinar a Fórnols, a uns 15 minuts.

Recorda:

Si vols formar part del REPTE CIMMS diga’ns-ho i el dia de la sortida et portarem el teu passaport perquè hi comencis a participar.

Per validar l’ascensió al CIMM,  un cop al cim hauràs de fer-te una foto i l’hauràs de pujar a facebook i/o instagram amb els hashtags #ensveiemalcim i #EscapaClub. Prèviament has d’haver seguit la pàgina de facebook i Instagram d’Escapa. Quan feu el cim dins una de les sortides de l’EscapaClub no cal incloure a la foto el diari del dia o quelcom que justifiqui la data de l’ascenció, si ho feu pel vostre compte sí.

  • Nivell: mig (però cal arrossegar la bici un bon tros per fer el cim, uns 45minuts aprox)
  • Distància:  35 km
  • Desnivell +: 1.400 m
  • Transport: cotxes particulars (si no disposes de cotxe o tens places disponibles en el teu, indica-ho quan t’inscriguis)
  • Dia, hora i lloc de trobada:  diumenge 26 d’agost a Adraén a les 8:45hs
  • Inici de la ruta:  Adraén
  • Preu: gratuïta (el què ens costi el dinar)
  • Inscripcions: feu clic al botó “Inscriu-te” de dalt a la dreta per reservar plaça.

És obligatori l’ús del casc i disposar de la llicència ciclista

 

Valoración de la Información

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *