Sin valoraciones Cap de setmana Repte Cimms – Cometa i Orri

Cap de setmana Repte Cimms - Cometa i Orri

La idea és aprofitar un sol cap de setmana per fer dos cims. Us podeu apuntar al cap de setmana o venir un dels dos dies.

Dissabte 14/07 Tuc de la Cometa

Per enfilar-nos al Tuc de la Cometa, sortirem direcció a Llessui, primer per carretera i seguirem per pista cap al famós coll del Triador. Ens enfilarem cap a les pistes abandonades de Llessui i com que estan abandonades la pista com més amunt pugem més ho està també, així doncs haurem de pedalar sobre herba i ja sabeu que s’enganxa molt! La pujada serà dura però gaudirem de molt bones vistes.

Un cop haguem fet cim i les fotos de rigor #ensveiemalcim, baixarem de nou cap a Llessui, on podríem dinar.

Havent dinat acabem de gaudir de la baixada fins els cotxes.

 

 • Nivell: alt
 • Distància:  62 km
 • Desnivell +: 2.300 m
 • Transport: cotxes particulars
 • Dia, hora i lloc de trobada:  dissabte 14 de juliol a La Bastida de Sort a les 9:30hs
 • Inici de la ruta:  La Bastida
 • Preu: el què costi el dinar, hem de concretar el tema amb el restaurant. A l’espera de saber quants serem.

Qui vulgui quedar-se a dormir la idea és que cadascú s’agafi el seu allotjament. De totes maneres hem contactat amb l’Hostal Sant Josep que tenen un preu per habitació doble amb esmorzar de 54€. Si confirmeu la vostra inscripció fins el 15/06 farem una reserva conjunta, sinó cadascú s’ha de reservar pel seu compte.

Diumenge 15/07 Torreta d’Orri

El Jordi, un dels que està participant al Repte Cimms, ens proposa una ruta per fer l’Orri amb sortida i arribada a Sort. El Jordi ens explica així la ruta:

“Començarem a baixar pel llit del Noguera i començarem a pujar per una carretera asfaltada, que cada vegada tindrà pitjors condicions direcció Saverneda i Puiforniu. De Soriguera a Llagunes, agafàrem un corriol on haurem de empènyer la bicicleta. Val la pena fer aquesta variant ja que el corriol ens passa per la mola del sastre, una antiga construcció on antigament havia estat una molí fariner i posteriorment una central elèctrica que subministrava corrent a la vall de Siarb, actualment esta en ruïnes. Al sortir de Llagunes, agafàrem la pista per començar a atacar la part final del Port del Cantó. Aquí podem escollir continua per la pista i agafar la carretera fins a Rubio o la proposta del track, més dura però més autèntica on tornarem a caminar 5 minuts per un corriol que queda amagat per agafar una pista molt poc utilitzada fins dalt del port, aquest serà el punt més dur de la ruta.

Continuarem la ruta fins el refugi de Rubió on podrem agafar forces, ja que tenen servei de cuina o agafar aigua a l’última font del camí. Reprendrem el camí cap al pic de l’Orri on les vistes cada vegada seran més espectaculars. Una vegada al cim, farem el descens pel mig del prat fins trobar l’entrada al famós camí de la forestal, un corriol llarc, on tindrem mil i una alternativa que es van entrellaçant fins arribar a Sort. ”

Un cop a Sort a veure si no se’ns ha fet massa tard i trobem lloc per dinar 😉

 • Nivell: alt
 • Distància:  45 km
 • Desnivell +: 1970 m
 • Transport: cotxes particulars
 • Dia, hora i lloc de trobada:  diumenge 15 de juliol a Sort a les 9:00h
 • Inici de la ruta:  Sort
 • Preu: el què costi el dinar, hem de concretar el tema amb el restaurant. A l’espera de saber quants serem.

 

 • INSCRIPCIONS: feu clic al botó “Inscriu-te” de dalt a la dreta per reservar plaça. RECORDEU: indiqueu a comentaris si voleu fer la ruta del dissabte o la del diumenge o les dues i quedar-vos a dormir.

Recorda:

Si vols formar part del REPTE CIMMS diga’ns-ho i el dia de la sortida et portarem el teu passaport perquè hi comencis a participar.

Per validar l’ascensió al CIMM,  un cop al cim hauràs de fer-te una foto i l’hauràs de pujar a facebook i/o instagram amb els hashtags #ensveiemalcim i #EscapaClub. Prèviament has d’haver seguit la pàgina de facebook i Instagram d’Escapa. Quan feu el cim dins una de les sortides de l’EscapaClub no cal incloure a la foto el diari del dia o quelcom que justifiqui la data de l’ascenció, si ho feu pel vostre compte sí.

És obligatori l’ús del casc i disposar de la llicència ciclista

Valoración de la Información

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *