Sin valoraciones Descobreix els ports de La Vuelta! 9 al 11 de setembre

Descobreix els ports de La Vuelta! 9 al 11 de setembre

Vols descobrir a les teves pròpies cames un dels nous ports de La Vuelta a España 2018? Et proposem anar a fer un parell de rutes per la zona de Leon i Asturies on descobrirem “Les Praeres” un dels nous ports que es coronaran en aquesta Vuelta 2018 en concret a l’etapa 14. Aprofitarem també per fer “La Camperona” que els ciclistes professionals faran a l’etapa 13.

Sortirem el diumenge 9 de setembre direcció Barredos, on a la tarda encararem “Les Praeres” rodant les carreteres que els corredors de La Vuelta hauran fet dos dies abans.

L’endemà encararem “La Camperona” i el dimarts segons timmings i forces avançarem una mica en camí de tornada i tenim l’opció de parar a Santo Domingo de la Calzada per fer una ruta fins l’estació d’esquí de Valdezcaray (opcional).

I si vols aprofitar per provar una Orbea Gain, la elèctrica de carretera, indica-ho a l’hora de fer la inscripció, disposem de bicis de test, unitats limitades.

1a ruta Barredos – Les Praeres – Barredos / Diumenge 9 de setembre

Descobreix els ports de La Vuelta! 9 al 11 de setembre

 

Serà una ruta de 61kms i 1820m de desnivell aprox.

Conèixerem l’inèdit port de “Les Praeres”, de quatre quilòmetres i amb rampes de fins el 15% que ens faran donar-ho tot. Ja haurem escalfat pujant a l’Alto de la Falla de los Lobos.

2a ruta Crémenes – Alto de la Camperona – Crémenes / Dilluns 10 de setembre

Descobreix els ports de La Vuelta! 9 al 11 de setembre

Serà una ruta de 75 kms amb un desnivell de 1140m+ aprox.

A La Camperona hi va pujar La Vuelta per última vegada el 2016 i es va endur l’etapa Lagutin del Katusha, però el més interessant va ser l’atac de Nairo Quintana en aquest port que el posava líder de la general.

Descobreix els ports de La Vuelta! 9 al 11 de setembre

3a ruta (opcional) Sto Domingo de la Calzada – Valdezcaray – Sto Domingo de la Calzada / Dimarts 11 de setembre 

Descobreix els ports de La Vuelta! 9 al 11 de setembre

Si ens queden forces i en tenim ganes, tot tornant pararem a Santo Domingo de la Calzada, es pot fer una ruta de 61 kms i 1040m de desnivell aprox. Ens enfilarem fins l’estació d’esquí de Valdezcaray a La Rioja a 1616m.

  • Preu de la sortida: El preu serà de 180€ (dietes no incloses) , inclou benzina i peatges (cotxes particulars a compartir), furgoneta d’assistència i avituallaments i dues nits d’allotjament.
  • TransportCotxes particulars / furgoneta d’Escapa d’assistència
  • Hora i lloc de trobada: BiciEscapa diumenge 9 de setembre a les 6:30h
  • Orbea Gain de test: si t’interessa provar-la en acció demana-la, unitats limitades.

INSCRIPCIONS: Feu clic al botó “inscripcions” (a dalt a la dreta), per a qualsevol dubte podeu contactar amb el Sergi a sergio@biciescapa.com. Per reservar la teva plaça cal efectuar el pagament de 50€, ho podeu fer a la botiga o clicant aquí.

És obligatori l’ús del casc i disposar de la llicència ciclista. L’Escapa Club no es responsabilitza de cap dany que els participants puguin patir en el transcurs d’aquesta activitat (o provocar a tercers).

Descobreix els ports de La Vuelta! 9 al 11 de setembre

Valoración de la Información

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *