Sin valoraciones E-MtbTest, troba la teva btt elèctrica! Dissabte 21 abril

E-MtbTest, troba la teva btt elèctrica! Dissabte 21 abril

Dissabte 21 d’abril E-Mtb Test:

Encara no has provat una bici elèctrica? no esperis més!! Prova la bici del futur.

La bici elèctrica ens obra un món de possibilitats, si gaudeixes baixant però les pujades no t’agraden? ets amant del mountain bike però per problemes de salut t’han prohibit fer esforços excessius? vols gaudir de rutes més relaxadament? arribar més lluny amb el mateix esforç? mil i una circumstàncies que poden convertir la bici elèctrica en la teva nova companya d’aventures.

Al E-Mtb Test tindrem bicis de test de les marques Orbea, Specialized i Haibike perquè les puguis provar, amb motors de les marques més representatives, Shimano, Brose i Yamaha. És indispensable inscriure’s per reservar la bici de test.

Les places són limitades segons les bicis de test que disposem,  mentre posem les bicis a punt a la vostra mida, us explicarem els secrets de les bicis elèctriques, diferències de motors, com les hem de fer servir, com assisteix al pedaleig…

Tot seguit anirem a fer un circuit d’aproximadament dues hores, amb diferents tipus de terreny per poder comprovar el comportament de les bicis i la seva versatilitat. Al tornar a la botiga farem un petit esmorzar.

Participa en el E-Mtb Test i et beneficiaràs de condicions especials per comprar la teva bici elèctrica.

Hora d’inici i punt de trobada:  a les 09:45h del matí ens trobarem al pati de la botiga

Preu: 5€ inclou, bici de test, ruta i esmorzar

INSCRIPCIONS: com que s’ha d’escollir bici i talla us demanem que passeu per la botiga o envieu un mail  a sergio@biciescapa.com per reservar la vostra plaça, si teniu cap dubte podeu trucar al 937451074 i demaneu pel Sergi. Inscripcions limitades per la disponibilitat de bicis de test. S’adjudicaran per ordre d’inscripció.

Si el test es vol fer amb pedals automàtics cada participant ha de dur els seus

És obligatori l’ús del casc i disposar de la llicència ciclista

E-MtbTest, troba la teva btt elèctrica! Dissabte 21 abril

Valoración de la Información

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *