Sin valoraciones Escapa Club Ciclista et tramitem la llicència gratuïtament

Escapa Club Ciclista et tramitem la llicència gratuïtament

 

Com a cada inici d’any, el 7 de gener obrim el període de tramitació de llicència federativa de la Federació Catalana de Ciclisme a través de l’Escapa Club. Ja ho saps, no et demanem cap quota de soci, simplement et tramitem la nova llicència 2019.

Si acostumes a sortir amb bici sempre t’hem recomanat que et facis la llicència, ja que inclou una assegurança d’accidents i una de responsabilitat civil, a més a més si vas a alguna pedalada popular no hauràs de pagar la llicència de dia. Si competeixes ja saps que la llicència és obligatòria. Trobaràs tota la informació sobre les llicències i preus a la web de la Federació Catalana de Ciclisme clicant aquí.

Informar-vos també de l’existència de la Targeta Bici, amb menys cobertures que les llicències, per a ciclistes aficionats que no participen en curses competitives ni marxes populars. La informació de la Targeta Bici la podeu trobar aquí.

Recorda que per participar a les sortides del club serà indispensable tenir la llicència.

Tramitació de llicències:

Quan vinguis a tramitar la teva llicència recorda portar l’import de la llicència en efectiu. I si necessites la llicència de competició en qualsevol de les diferents categories, Infantil, Cadet, Júnior, Sub23, Èlit o Master has de fer-nos arribar per correu electrònic a club@biciescapa.com el certificat mèdic d’aptitud esportiva escanejat.

Es tramitaran les llicències fins el 15/02/19

Valoración de la Información

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *