Sin valoraciones Setmana elèctrica! E-bike test a la teva mida

Setmana elèctrica! E-bike test a la teva mida

Del 3 al 8 de setembre vine a la setmana elèctrica i prova una bici elèctrica.

Encara no has provat una bici elèctrica? no esperis més!! Prova la bici del futur.

La bici elèctrica ens obre un món de possibilitats, si gaudeixes baixant però les pujades no t’agraden? ets amant del ciclisme però per problemes de salut t’han prohibit fer esforços excessius? vols gaudir de rutes més relaxadament? arribar més lluny amb el mateix esforç? mil i una circumstàncies que poden convertir la bici elèctrica en la teva nova companya d’aventures.

Per la setmana elèctrica tindrem bicis de test de les marques Orbea i Specialized, podràs provar elèctriques de muntanya com la Turbo Levo o la Wild FS o de carretera com la Orbea Gain. És indispensable inscriure’s per reservar la bici de test.

Les places són limitades segons les bicis de test que disposem, vine a probar la bici de 10:00h del matí a 18:30 (tingues en compte que tanquem la botiga a les 20:30 i l’has d’haver tornat), te la deixem fas el test i ens la tornes i enredes alguns amics per grups a partir de 3 persones inclou guia per anar a fer el test. En tot cas ens heu de contactar per reservar la bici i l’horari i si sou més de 3 poder confirmar disponibilitat del guia.

Quan:  durant la setmana del 3 al 8 de setembre, reserva la bici i prova-la un parell d’horetes

Preu: gratuïta

INSCRIPCIONS: com que s’ha d’escollir bici i talla us demanem que passeu per la botiga o envieu un mail  a toni@biciescapa.com per reservar la vostra plaça, si teniu cap dubte podeu trucar al 937451074 i demaneu pel Toni. Inscripcions limitades per la disponibilitat de bicis de test. S’adjudicaran per ordre d’inscripció.

Si el test es vol fer amb pedals automàtics cada participant ha de dur els seus

És obligatori l’ús del casc i disposar de la llicència ciclista

Valoración de la Información

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *